maandag 21 november 2011

M-set usuals / muziekcentrum

Label Usuals van ontwerpersduo Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe presenteerde onlangs haar nieuwe product, de M-set. Deze rijkelijk gedecoreerde kop & schotels zijn ontworpen voor het Muziekgebouw Eindhoven als onderdeel van de Redesign door deze ontwerpers en zijn nu op verzoek van velen eindelijk voor het grote publiek te verkrijgen. De webshop van Usuals is sowieso een bezoekje waard, dus ik zou zeggen check it out!  


Tijdens de Salone del Mobile in Milaan dit voorjaar was een expositie ingericht door Van Eijk & Van der Lubbe over de herinrichting van het Muziekcentrum. Alle items die ze gebruikten zijn speciaal ontworpen voor dit project! Deze beelden nam ik daar.


Voor een optreden van Tori Amos enkele weken geleden was ik in Eindhoven. Leuk om het ontwerp gerealiseerd te zien! Klik hier voor meer beelden.Leuk idee voor de feestdagen: Iedere koper van een M-SET ontvangt een code voor een 2e concertkaartje gratis bij het Muziekgebouw Eindhoven. Er is keuze uit 8 verschillende concerten! Kijk hier voor het aanbod.

foto 1, 9, 10 en 12: via usuals (fotografie Frank Tielemans)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...