zondag 4 september 2011

retail inspiration tour #RIT11

Super, dat ik uitgenodigd was voor de Retail inspiration tour van CRISP! Carin Frijters en Femke Cuijpers organiseerden deze inspiratietocht voor een select groepje CRISP leden die zich dit jaar ingezet hebben voor de vakorganisatie. ( om de film te bekijken die gemaakt is tijdens de tour  klik hier )
Veelsteveel foto’s gemaakt natuurlijk…het was een zonnige, inspirerende dag en ik ga zeker nog eens terug naar dit gebied in Rotterdam!
Ik zal deze week elke dag een bericht posten over de leukste adressen die we bezochten in de authentieke en upcoming wijk Oud Noord.
We startten bij ROTABS stylecenter, een prachtig industrieel pand gelegen op een soort binnenplaats aan de Zaagmolenkade.
ROTABS is geïnspireerd op Portobello Green in London, legt eigenaar Paul Posse uit. Het is een complex van 1000 m2, verdeeld in units waar kunstenaars werken en hun winkel hebben. Ambitieuze ontwerpers die fashion, art en lifestyle artikelen 'on the spot' maken en verkopen. ROTABS verhuurt shop-ateliers aan ondernemende creatieven om op deze manier als incubator te fungeren en sterke creatieve ondernemers te helpen op hun weg naar een succesvolle toekomst. Het centrum is zeker een bezoekje waard! Trouwens, de hele wijk is leuk dus ik zou zeggen check it out!

Een aantal keer per jaar organiseert ROTABS de Swan market: een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en betaalbare kunst. Lekker eten kun je er ook: er zijn diverse stands met heerlijke biologische producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...