maandag 25 februari 2013

kleurenplan kantoor Strijp T

Nog een project dat ik rond de jaarwisseling heb gedaan: een kleurenplan en styling advies voor Celsian, een bedrijf dat zich bezig houdt met onderzoek naar glasproductieprocessen. Zij verhuizen naar een kantoorgebouw in Strijp T, Eindhoven. Ze wilden een kleurrijk interieur dat paste bij het bedrijf maar zeker ook bij de werknemers. Uiteindelijk is dit plan het niet geworden (dat gebeurt ook wel eens) maar ik wilde er toch een blogje aan wijden...
Ik heb gekozen voor een neutrale basis in de vloerkeuze, houtwerk en plafonds, het meubilair was bestaand en erg neutraal (grijs) van kleur. De wanden kunnen dus wel een kleuraccent gebruiken! Per etage heb ik een combinatie gemaakt van verschillende schakeringen en combinaties van kleuren, maar altijd gecombineerd met een flinke dosis wit of een grijstint. De visuals verbinden alles met elkaar. Ruimtes met dezelfde functies (spreekkamers bijvoorbeeld) hebben een zelfde kleurbeeld gekregen.
Voor de class room en lunch room maakte ik een voorstel voor het meubilair en verlichting, gevisualiseerd door middel van een moodboard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...