zaterdag 15 september 2012

styling stand voor kluskens

Voor de beurs Interiors United gaf ik de stand van Kluskens Meubelcreaties in het vaste gebouw van het HTC een nieuwe look...
Ik had voorgesteld deze keer wat gewaagder te werk te gaan: meer kleur en werken met kringloop items die gespoten zouden worden. Wanneer ik dit in het begin van onze samenwerking  had voorgesteld aan ze, was dit vast niet goed gevallen, maar nu hadden ze het vertrouwen dat het goed zou komen...ik mocht mijn gang gaan!
Ik maakte een kleurenplan, stelde voor om op de achterwand kleine kastjes te hangen ook weer met kleur, zocht de prints uit en bezocht verschillende rommelmarkten en kringloopwinkels om de oude items te shoppen...leuk!
We combineerden de gespoten items met witte vazen en accessoires uit de voorraad van vorige beurzen met onderstaand resultaat.
Goed om te horen dat de reacties van de bezoekers heel enthousiast waren, zowel over de collectie als over de styling. Er is een nieuwe, "jongere" doelgroep bijgekomen en goed verkocht. Zo zie je maar weer dat styling werkt!!!!
De lampen Woollight kun je vinden via het vorige blog bericht.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...