zondag 1 juli 2012

milaanexpo

Aanstaande zaterdag 7 juli om 14.30 u opent Rietveld & Ruys vier zomerexposities in Rijksmonument De Ploeg, waaronder een trendexpositie van PURE styling naar aanleiding van de Salone del Mobile in Milaan.
Ik heb voor deze expo 10 interieurtrends gevisualiseerd door middel van grote moodboards en een aantal trends vertaald naar een 3d presentatie. Als je het leuk vindt bij deze opening aanwezig te zijn, ben je van harte uitgenodigd!
Er worden op die dag nog een aantal interessante exposities geopend zoals een expo van de mode- en textielafdeling van de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Mocht je zaterdag niet kunnen, maar wel graag de expo willen bezoeken, de exposities zijn nog tot half augustus te zien op woensdag t/m zondag van 13.00 t/m 17.00 u, Riethovensedijk 20 Bergeijk.

Milaanexpo | de laatste interieurtrends, gespot in Milaan
De Salone del Mobile, die elk jaar in april plaats vindt in Milaan, is volgens velen dé beurs op interieur gebied.
Elk jaar reizen ontwerpers, stylisten en iedereen die maar iets heeft met interieur af naar Milaan om de laatste ontwerpen, materialen, kleuren en trends te bekijken. Heidi Willems van PURE styling is een van hen. Zij werkt als interieurstylist voor woonwinkels, labels in de interieurbranche, voor vakbladen, bedrijven en particulieren.
Ook dit jaar bezocht zij deze inspirerende beurs en visualiseerde 10 interieurtrends die hier te zien waren in de vorm van moodboards. Zij vroeg diverse toonaangevende ontwerpers mee te werken aan deze expo en vertaalde met hun ontwerpen een aantal trends naar een inspirerende, ruimtelijke presentatie.


Meer informatie vind je via de nieuwsbrief van stichting Rietveld & Ruys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...